Love Notes From Couples

Stephanie & BenTop Fotograaf! Je stelde niet alleen de bruid en bruidegom op hun gemak, maar ook onze gasten. Dit hoor je niet vaak dus dikke pluim voor Selma! Je was zeker een grote meerwaarde op onze trouw.
Elien & JorickWe hebben hele mooie foto's van onze trouwdag. We voelden ons onmiddellijk op ons gemak bij Selma. Het meeste van de tijd hadden we zelfs niet door dat ze er was en toch hebben we van elk moment een super mooie foto! We zijn heel tevreden!
Sofie & Kristiaan De samenwerking met Selma was echt top! Ze is een zeer goede fotografe, heel sympathiek en vlot in omgang. Ook onze gasten waren vol lof over haar en we zijn super tevreden over de foto's.
Nikki & Michael Wij hebben enorm genoten van onze dag en dit heb jij geweldig in beeld gebracht.
Niet enkel tijdens de dag maar ook dagen ervoor hebben wij nog regelmatig contact gehad en dat heeft ons enorm geholpen.
Vooral ik was wat meer op mijn ongemak en gestresseerd door het corona gebeuren tijdens ons huwelijk maar jij hebt mij overtuigd dat het desondanks toch een prachtige dag zou worden. En dat was het zeker!

De foto's zijn gewoonweg prachtig! Ik zou ze niet anders gewild hebben. Je hebt al onze emoties perfect in beeld gebracht, de foto's zijn dus werkelijk one of a kind.
Heel erg bedankt om deel uit te maken van ons huwelijk en wij kijken er al naar uit om onze foto's van het feest te zien in December!
follow us @liva_visualstorytelling.be

info@livastorytelling.be

Telephone (+32) 488 637 494

Located in Tongeren, Belgium