Newborns

PREPARING FOR YOUR SESSION

 

Een newborn sessie is een spannend gebeuren, vooral omdat baby’s een eigen willetje hebben. Als (kersverse) ouders is het daarom heel belangrijk jullie zorgen aan de kant te zetten en gewoon te ontspannen. Wanneer wij een newborn sessie inboeken, rekenen wij 3 à 4 uurtjes uit zodat we een aangename en rustige sfeer hebben.

 

We starten de newborn sessie altijd met het voeden van de baby. Wanneer de baby gevoed is, beginnen we met een wrap. Zo voelen ze zich geborgen en vallen ze sneller in slaap. Natuurlijk slaapt niet elke baby even gemakkelijk, daarom worden er ook foto’s gemaakt wanneer hij/zij wakker is. Hierbij horen zowel close-ups als leuke expressies van zijn/haar gezichtje. We werken met neutrale props uit onze studio die aansluiten bij onze huisstijl. Ouders mogen hier hun voorkeur geven.

 

Newborn sessies fotograferen we bij jullie thuis omdat pasgeboren babytjes hun het best voelen in hun eigen omgeving. In deze newborn fotoreportage mogen de ouders zeker niet ontbreken. Ik fotografeer graag intieme momenten zoals wanneer jullie de baby voeden, knuffelen of gewoon lieve kusjes geven.

 

Indien jullie vragen hebben mag je altijd een berichtje sturen.

follow us @liva_visualstorytelling.be

info@livastorytelling.be

Telephone (+32) 488 637 494

Located in Tongeren, Belgium