selmaMeet

Tijdens mijn studies Fotografie & Beeldende Kunsten heb ik ontdekt welke grote emotionele waarde beelden met zich mee kunnen dragen. Het is belangrijk om even stil te staan bij dierbare momenten zoals het huwelijk met je levenspartner, of de geboorte van je kleine spruit.

 

Zelf ben ik 26 jaar jong en droom er nu al van hoe dat ik mijn eigen kindjes in beeld zou willen brengen. Of hoe dat ik mijn huwelijksalbum zou willen vormgeven. Door de passie voor mijn vak kan ik het niet laten om even weg te dromen.

Deze passie voor fotografie wil ik graag delen zodat ik andere families gelukkig kan maken door hun mooie herinneringen te vereeuwigen.

 

 

Enkele elementen die telkens in mijn fotografie terugkomen zijn: warme, zachte kleuren, spontane en soms ook gekke momenten en een vleugje romantiek met een artistieke touch.

 

Samen met mijn vriend kunnen wij jouw huwelijksdag ook vastleggen in een sfeervolle video. Met zijn master in Audiovisuele Kunsten focust hij zich meer op bewegende beelden.

 

Kaan en ik zijn een sterk en creatief duo met een grote passie voor storytelling en dit zien we graag terug in ons werk.

 

 

follow us @liva_visualstorytelling.be

info@livastorytelling.be

Telephone (+32) 488 637 494

Located in Tongeren, Belgium