Submit

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
You can also email us at
info@livastorytelling.be
We'd
Love
to Hear
From
You
Questions

Hoe werk jij?

Ik vind natuurlijke en spontane momenten het belangrijkst. Tijdens de fotosessie zal ik jullie hier zeker bij helpen. Door mijn ervaring ken ik een aantal truckjes om deze spontane momenten naar boven te brengen.

 

Hoe kan ik een sessie of een huwelijksreportage boeken?

Fotosessies kan je boeken via mail. We bespreken dan verder jullie wensen. Huwelijksreportages kan je pas boeken nadat we hebben kennis gemaakt. Hiervoor maak je via mail een afspraak.

 

Wat trekken we aan voor een sessie?

Jullie zijn uiteraard volledig vrij over wat jullie wensen te dragen. Ik heb een blogpost geschreven met enkele handige tips voor jullie outfits: #6 Preparing for your photosession

 

Wat bij slecht weer?

Gewoonlijk plannen we een fotosessie een aantal weken op voorhand. Een weekje voor de shoot hou ik het weer in de gaten. Wanneer er toch slecht weer voorspeld is kunnen we een nieuwe datum voorstellen of eventueel een overdekte locatie gebruiken. Aan jullie de keuze.

 

Wat is de levertermijn?

De beelden van een newborn sessie of photoshoot kan je verwachten binnen de 10 werkdagen. Als jullie de foto's voor een bepaalde gelegenheid nodig hebben, laat dit dan weten bij de boeking. Voor huwelijksreportages is de levertermijn afhankelijk van de drukte, gemiddeld is dat drie tot vier weken. In het hoogseizoen kan dit oplopen naar zes weken.

 

Fotoproducten, albums en kaartjes hebben elk hun eigen levertermijn. Vraag dit zeker na voor je bestelt, zodat we kunnen bevestigen of je eventuele deadlines gehaald kunnen worden.

 

Kunnen wij de niet geselecteerde beelden en de onbewerkte versies krijgen?

Elke professionele fotograaf fotografeert in RAW. Dit wilt zeggen dat de bestanden uit ruwe informatie bestaan. Dit doen we zodat we meer controle hebben in de nabewerking. RAW bestanden zijn dan ook onbruikbaar. Elke foto wordt professioneel bewerkt in de huisstijl. Als fotograaf maak ik een selectie van de beste foto’s tijdens de fotosessie. Beelden die niet geselecteerd zijn deel ik dus niet.

 

Hebben jullie ook cadeaubonnen?

Jazeker, wij hebben cadeaubonnen voor newbornsessies of photoshoots.

 

 

Zit je nog met vragen? Laat ons gerust iets weten.

.

follow us @liva_visualstorytelling.be

info@livastorytelling.be

Telephone (+32) 488 637 494

Located in Tongeren, Belgium