fbpx

Intimate & pure

Een kindje krijgen is een unieke beleving. We willen genieten van deze vluchtige momenten door ze vast te leggen op beeld. In mijn newborn fotografie werk ik met natuurlijke tinten en focus ik me vooral op de karakteristieken van jullie kindje in zijn natuurlijke omgeving.

My Approach

Newborn sessies worden aan huis gefotografeerd binnen de eerste twintig dagen na de geboorte. Hier voelt iedereen zich het meest op zijn gemak. Bovendien moeten jullie je niet verplaatsen met je kleintje, wat een hoop spanning bespaart.

Gewoonlijk maak ik enkele foto's van jullie gezinnetje in de woon-of slaapkamer. Nadien focus ik me op de baby. Doorgaans worden baby's op de beanbag gefotografeerd. Het is geen 'must' dat de baby slaapt tijdens de sessie, maar uit ervaring weet ik dat een slaperige baby een ontspannen baby is en gemakkelijker in verschillende houdingen gefotografeerd kan worden.

Een newborn sessie kan 2u tot 3u duren. We doen alles op het tempo van de baby. Als het tijd is voor de voeding nemen we daar uiteraard de tijd voor.

Get in Touch

Klaar voor de volgende stap?
Vertel mij meer over jullie plannen en wensen.

Contact